Com Treballem

 

El nostre principal objectiu és despertar l’interès i la motivació per aprendre!

El projecte pedagògic Dinamo-Kids reflecteix l’esperit d’un model d’educació basat en el respecte al ritme dels infants i a la seva individualitat per tal de crear-los passió per aprendre lliurement. Prioritzem l’atenció de manera individualitzada en petits grups amb el soport i la col·laboració d’especialistes en la divulgació cultural, artística i científica.

Projecte Pilot Constant

 

Els tallers es basen en la improvisació que parteix dels neguits dels alumnes, i es desenvolupen de forma natural i espontània, tot i l’existència d’unes bases prèviament programades. Els alumnes decideixen, en múltiples ocasions, el camí a seguir i les propostes que volen tractar, convertint-los així en el nucli del projecte.

Per a nosaltres no són tan rellevants els resultats com el fet de gaudir del procés i entenem el treball creatiu com una “excusa per a l’inici de noves dinàmiques entre el grup”.

Activitats de Descoberta

 

Entenem l’art com un llenguatge més, i per tant una eina fonamental per a representar el món i descobrir-ne la seva complexitat, com un llenguatge que té l’avantatge de connectar amb les emocions, permetent establir un diàleg entre les diferents sensibilitats. Però sobretot entenem l’art com una activitat que genera coneixement, i l’educació de l’art coma un procés que implica pensar, ser creatius i relacionar conceptes. Un procés, per tant, necessari i idoni per a treballar la capacitat crítica; una eina de transformació i creixement personal.

Educar la Mirada

 

La cultura visual està present en tot el trajecte vital de les persones, forma part de les experiències que alimenten els coneixements, el pensament, les emocions i les referències simbòliques que configuren les identitats individuals i socials. La cultura visual ens educa, tant a l’aula com a fora, en qualsevol moment, en un context de sobreexposició audiovisual en el qual infants i joves passen hores i hores mirant i interaccionant amb les pantalles.
Fem que l’acte de mirar no sigui un exercici irreflexiu sinó que permeti desenvolupar la pròpia creativitat a la vegada que la responsabilitat i l’esperit crític.

 

“Quant més sàpigues mirar fora
més creixeràs per dins.
Mirar és la forma d’eixamplar el
nostre espai interior”

 

Tècniques i
Procediments Artístics

 

Treballem continguts on es combinen dinàmiques participatives i d’anàlisi adaptades a cada edat, sempre amb una visió interdisciplinar i de treball en xarxa. Generem recorreguts concrets a l’hora de desenvolupar les diferents activitats oferint múltiples opcions dins els diversos sistemes de treball.

ARTS PLÀSTIQUES

Tècniques i procediments manuals

ARTS VISUALS

Fotografia i Cinema. Analògic i Digital

ARTS APLICADES

Produccions amb utilitat

ART I DISSENY

Disseny gràfic, web i multimèdia

ART SONOR

Idees, tècniques i tecnologies

ARTS ESCÈNIQUES

Tècniques d’expressió corporal

QUI SOM

Anita Kriptonita

Directora Creativa, Visual Storyteller

 

Desenvolupa el seu treball en diferents disciplines utilitzant diferents suports com la fotografia, el cinema i la música.

Caro Primus

Dissenyadora Gràfica, Enquadernadora i Persona Feliç

 

Amant de les coses fetes a mà. Des de sempre va tenir inquietuds amb les manualitats i les coses boniques!

 

“L’art és una porta que obre la creativitat,

i la creativitat és una eina

per crear la teva vida”