Com treballem

 

El projecte pedagògic Dinamo-Kids reflecteix l’esperit d’un model d’educació basat en el respecte al ritme del infants i a la seva individualitat per tal de crear-los passió per aprendre lliurement. En totes les activitats es pretén potenciar el desenvolupament de la sensibilitat, la creativitat i l’expressivitat, valorant molt els seus avanços i la seva capacitat.

 

Dissenyem i creem a mida tallers i projectes de creació artística per a particulars, escoles, instituts, museus, centres d’art i empreses.

 

————–

 

“L’art és una porta que obre la creativitat, i la creativitat és una eina per crear la teva vida”

 

————–

Eines i Procediments

 

Prioritzem l’atenció als alumnes de manera individualitzada en petis grups, fomentem l’expressió creativa, i oferim les eines adequades per al seu desenvolupament.

 

Treballem continguts concrets on es combinen dinàmiques i d’anàlisi adaptades a cada edat, ritmes i necessitats. Treballem amb referents contemporanis i històrics i generem recorreguts concrets a l’hora de desenvolupar les activitats. El nostre principal objectiu és despertar l’interès i la motivació per prendre a través de les diferents tècniques i procediments artístics, manuals, tradicionals, artesanals, visuals, actuals, tecnològics i experimentals.

ARTS PLÀSTIQUES
Técniques i procediments artístics manuals
ARTS VISUALS
Fotografia i Cinema. Analògic i Digital
ARTS APLICADES
Produccions artístiques amb utilitat
ART I DISSENY
Disseny gràfic, web i multimèdia
ART SONOR

Projecte Pilot Constant

Aquests tallers es basen en la improvisació que parteix dels neguits dels alumnes, i es desenvolupen de forma natural i espontània, tot i l’existència d’unes bases prèviament programades. Els alumnes decideixen, en múltiples ocasions, el camí a seguir i les propostes que volen tractar, convertint-los així en el nucli del projecte.

 

Per a nosaltres no són tan rellevants els resultats com el fet de gaudir del procés i entenem el treball creatiu com una “excusa per a l’inici de noves dinàmiques entre el grup”.

 

Activitats de Descoberta

 

Entenem l’art com un llenguatge més, i per tant una eina fonamental per a representar el món i descobrir-ne la seva complexitat, com un llenguatge que té l’avantatge de connectar amb les emocions, permetent establir un diàleg entre les sensibilitats de l’artista, l’obra i qui l’observa i l’interroga. Però sobretot entenem l’art com una activitat que genera coneixement, i l’educació de l’art coma un procés que implica pensar, ser creatius i relacionar conceptes. Un procés, per tant, necessari i idoni per a treballar la capacitat crítica i la capacitat de qüestionar la realitat i transformar creativament el nostre entorn.

————–

“Si vols construir un vaixell, no comencis buscant fusta, tallant taules o distribuint la feina, sinó que primer has d’evocar als homes l’anhel del mar lliure i ample”

Cita d’Antoine de Saint-Exupéry,

Autor d’El Petit Príncep

————–

Educar la Mirada

 

La cultura visual està present en tot el trajecte vital de les persones, forma part de les experiències que alimenten els coneixements, el pensament, les emocions i les referències simbòliques que configuren les identitats individuals i socials. La cultura visual ens educa, tant a l’aula coma fora, en qualsevol moment, en un context de sobreexposició audiovisual en el qual infants i joves passen hores i hores mirant i interaccionant amb les pantalles.

 

Per aquest motiu creiem important reforçar l’educació visual en els infants. Que l’acte de mirar no sigui un exercici irreflexiu sinó que permeti desenvolupar la pròpia creativitat a la vegada que responsabilitat i l’esperit crític.

————–

“Quant més sàpigues mirar fora mes creixeràs per dins. Mirar és la forma d’eixamplar el nostre espai interior”

————–

Qui sóm

 

 

Anita Woronov
Directora Creativa, Lliure Pensadora i Somiadora.

Desenvolupa el seu treball en diferents disciplines utilitzant diferents suports com la fotografia, el cinema i la música.

Caro Primus
Dissenyadora gràfica, enquadernadora i persona feliç.

Amant de les coses fetes a mà. Des de sempre va tenir inquietuds amb les manualitats i les coses boniques intentant dia a dia estar envoltada d’elles. L’enquadernació és la seva debilitat!

Telma Fernandes
Il·lustradora.

Va començar a dibuixar fins i tot abans de poder llegir o parlar i no va parar des de llavors…