Cargando Eventos

« Todos los Eventos

TALLER OBERTS BCN

octubre 22 @ 11:00 am - octubre 25 @ 8:00 pm

 

La situació a conseqüència de l’COVID, està sent difícil i estranya per a tots i totes, però no per això deixarem de fer la nostra feina. Adaptar-se o morir, diuen .. Doncs bé, aquest cop Tallers Oberts BCN se celebra de forma diferent. Podreu visitar els espais com sempre però demanant cita prèvia perquè puguem controlar l’aforament. També podreu participar en totes les activitats i tallers amb la màxima seguretat, ja que se seguiran tots els protocols d’actuació necessaris.

Tal com ha vingut succeint en edicions anteriors, aquest esdeveniment coincideix amb el Festival d’Arquitectura Open House Bcn on la Fàbrica Lehman sempre participa obrint les seves portes a tots aquells curiosos i curioses que volen descobrir que s’hi amaga... Ens agrada tant que això passi que, com si d’un eclipsi es tractés, volem sorprendre amb un taller laboratori: Think, Design, Build. Per si fos poc el diumenge farem un taller de cianotípies & Enquadernació! Fusionar tècniques moooola!

 

 

SÁBADO 24 DE OCTUBRE
THINK, DESIGN, BUILD.

En aquesta activitat que tindrà lloc dins de el marc de l’48 Open House Bcn i Tallers Oberts, jugarem, construirem i generarem una producció d’obra gràfica analògica a través de les diferents tècniques de disseny i estampació que desenvolupem en el nostre estudi: serigrafia, segells, collage , estergit, etc.

 

Horari visites: d’11h a 20h (cita previa)

Horari activitat: 11h30 a 12h30 o de 16h a 17h

Preu Adult: 25€

Preu Nens: 10€

*Preu especial grups

 

FER INSCRIPCIÓ

 

 

Detalles

Comienza:
octubre 22 @ 11:00 am
Finaliza:
octubre 25 @ 8:00 pm